FOTO: null

Uprava banke želi poručiti svojim klijentima da budu spokojni jer je banka likvidna i financijski apsolutno stabilna.

Ovo je treći ili četvrti put za godinu dana kako se naši klijenti dovode u zabludu oko poslovanja banke te vođeni time dolaze ili upućiju se u banku da podižu novac.

Novac naših klijenata nije ništa manje siguran nego u drugim bankama koje rade i djeluju na prostoru BIH.

Trebalo  bi biti jasno svima da jedan kredit o kojem se toliko priča nije, niti može biti upitan i presudan za banku, ali očigledno je da ogroman uticaj i zabludu uzrokuju političke provokacije i pojedini mediji naklonjeni istim jer kako drugačije objasniti apsolutno netačnu informaciju da je juče naš većinski vlasnik gospodin Pavlović optužen da se nalazio u dvočasovnom bjekstvu kada sam lično bila sve vrijeme sa gospodinom Pavlovićem koji je od  jutarnjih sati bio na telefonskoj komunikaciji sa istražnim organima i krenuo svakako u Sarajevo u prostorije SIPE po dogovoru. To mogu potvrditi čelni ljudi SIPE i žao mi je što nisu još juče to učinili jer bi se time smanjio prostor ili izbjegle nepotrebne špekulacije.

Još jednom pozivam naše cijenjene klijente da ne nasjedaju na netačne i zlonamjerne informacije koje svjesno ili nesvjesno imaju za cilj da destabilišu PIB koja je opet ističem finansijski stabilna, navodi se u saopštenje Pavlović banke.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )