FOTO: null

Na području koje operativno pokriva Centar javne bezbjednosti javnog reda Bijeljina u protekla 24 časa prijavljena su tri krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda sa tjelesnim povredama.

U Bijeljini na lokalnom putu u mjestu LJeljenča, 22.02.2016. godine u 07,30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda sa tjelesnim povredama. Do saobraćajne nezgode je došlo, kada je sa kolovoza sletio putnički automobil Peugeot 206 kojim je upravljao M.P., a na mjestu suvozača je bilo lice F.E. koji je zadobio tjelesne povrede. Povređenom licu ukazana je medicinska pomoć i isti je zadržan u Medicinskom centru Bijeljina na liječenju. LJekari se nisu izjasnili o stepenu zadobijenih povreda.

Okružnom tužilaštvu u Bijeljini od strane policijskih službenika Policijske stanice Lopare, dostavljen je izvještaj o postojanju osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo teška krađa protiv lica S.Ć. Naime, prijavljeni je u januaru mjesecu tekuće godine izvršio krivično djelo teška krađa na štetu pravnog lica u mjestu Mačkovac opština Lopare.  



Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )