FOTO: InfoBijeljina

U akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju na području Policijske uprave Bijeljina kontrolisana su 524 učesnika u saobraćaju, od kojih je 512 sankcionisano izdavanjem prekršajnog naloga, saopšteno je iz ove uprave.

Zbog prekoračenja dozvoljene brzine sankcionisan je 321 vozač, od kojeg su 242 za prekoračenje do 20 kilometara na čas, 65 za prekoračenje do 30 kilometara na čas i 14 za prekoračenje veće od 30 kilometara na čas. 

Po ostalim prekršajima sankcionisan je 191 učesnik u saobraćaju. 

Iz bijeljinske Policijske uprave napominju da je za prekršaj prekoračenja dozvoljene brzine veće od 30 kilomatara na čas predviđena novčana kazna od 400 KM, zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom i dva kaznena boda. 

Policijska uprava Bijeljina upozorava učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i pravila, posebno kada je riječ o ograničenju brzine, imajući u vidu povoljne uslove za odvijanje saobraćaja i pojačan intenzitet kretanja vozila. 

Službenici Policijske uprave Bijeljina su od 14. do 18. avgusta realizovali akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontroli brzine motornih vozila.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )