FOTO: null

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske su, u okviru akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sankcionisali 2.143 učesnika, od čega zbog prekoračenja propisane brzine kretanja 1.364 vozača, a zbog upravljanja vozilom pod

Od 606 vozača, zbog utvrđenih količina alkohola u krvi koje su veće od jednog promila, a u skladu sa Zakonom o prekršajima Republike Srpske, 221 vozač je lišen slobode i zadržan u policiji do istrežnjenja ili oporavka, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske. 

Akciju "Pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolu brzine kretanja motornih vozila i utvrđivanje prisustva alkohola u organizmu vozača" MUP Srpske sproveo je 3, 4. i 5. novembra s ciljem poboljšanja stanja bezbjednosti u saobraćaju na području Srpske. 

Iz MUP-a Republike Srpske najavljuju da će i u narednom periodu sprovoditi pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, te pozivaju učesnike da se odgovorno ponašaju i poštuju saobraćajne propise. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )