FOTO: RTL

Obrasci ljubavnih odnosa u savremenom dobu su se promjenili i sada djevojke više ne čekaju svog princa na bijelom konju, a muškarci više nisu spremni na kompromis.

Zbog toga se ljudi sve više i više odlučuju da ostanu sami, jer se tako osjećaju bolje. Međutim, samci imaju čitav spisak tajnih moći kojih često ni sami nisu svjesni.

Samci se oslanjaju samo na sebe i naučili su da sami riješavaju svoje probleme. Oni imaju jači osjećaj identiteta, manje doživljavaju negativne emocije i srećniji su. Osim toga, otvoreniji su i nisu vezani za jedno mjesto. Veća je vjerovatnoća da će putovati svijetom i biti spremniji da dožive nova iskustva. Takođe, pokazuju viši nivo kreativnosti i imaju vremena da se fokusiraju na svoj rast.

Naučili su da vole sebe. Neki ljudi, nakon što su ostali sami, našli su idealno vrijeme da se konačno zaljube u sebe. To čini da se ugodnije osjećaju u vlastitoj koži i imaju dovoljno snage da rade na sebi i pokušaju da postanu osoba kakva žele da budu.

Uspješni su u karijeri jer imaju više vremena i energije da se fokusiraju na izgradnju uspješne karijere. Osim toga, vjerovatnije je da će učestvovati u različitim društvenim i humanitarnim aktivnostima i ne vezuju se za materijalne stvari. Zbog toga je vrlo vjerovatno da će uvijek raditi posao koji vole, a ne koji moraju.

Zdraviji su, a studije pokazuju da osobe koje su same češće vježbaju u poređenju s osobama u braku. Neki psiholozi sugerišu da su žene koje nisu udate zdravije, a dokaz za to je podatak da rijetko posjećuju ljekare i uzimaju manje slobodnih dana.

Imaju širok krug prijatelja, jer samci više napora ulažu kako bi ostvarili i održali prijateljske veze. Oni su pažljiviji i lakše održavaju dugoročne odnose s ljudima u životu, piše klix.ba. Samci više vole da provode vrijeme sa svojom porodicom i ostvaruju bolji odnos s braćom i sestrama.

Znaju šta žele i vjeruju u sebe jer se ne plaše da budu sami i ne žure da uplove u vezu tek tako. Oni znaju šta zaslužuju i nisu spremni da pristanu na manje od onog što žele. Izbjegavaju toksične odnose koji će im u živote unijeti samo anksioznost i stres. Imaju visoke standarde i spremni su da čekaju pravu osobu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )