FOTO: null

Obeležavanje prve godišnjice poplava u Šamcu i zahvaljivanje predstavnika građana donatorima i svima onima koji su tih dana bili uz građane i pomagali im moralo je da bude dostojno tih ljudi koji su dali deo sebe da pomognu našem gradu, rekao je predsedni

Reagujući na negativne komentare da je obeležavanje godišnjice u subotu bilo isuviše glamurozno, a beli šator previše, Marinković kaže da su preskočili obeležavanje Dana opštine, 16. aprila, da bi sredstva usmerili na dan kada žele da se zahvale svojim spasiocima, koji su do sada donirali 40 miliona maraka.

- Sve što se videlo u Šamcu u subotu nastalo iz jednog osećaja duga prema ljudima koji su u maju prošle godine učinili toliko toga za naše sugrađane. Sve su zahvalnice bile iste i nije bilo nikakvog rangiranja donatora. Ovo nije bilo slavlje, nego pomen stradalima i izraz zahvalnosti onima koji su to itekako zaslužili i kojima se sada još jednom zahvaljujemo. Prvobitno smo želeli da obeležavanje godišnjice bude u hotelu, ali kako je tamo ranije već bila zakazan svadba, morali smo da odustanemo od te ideje. Za šator smo platili samo 45 odsto cene zakupa, jer je zbog povoda vlasnik spustio iznos - rekao je Marinković.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )