FOTO: null

Španski novinari su posle utakmice Srbije i Portorika dočekali svoj red da postave pitanja srpskom selektoru Aleksandru Đorđeviću. Sale je na španskom govorio da je španska ekipa i dalje veoma ozbiljan protivnik i da ga lošije partije neće prevariti.

Srbija i Španija su do sada dobile sve utakmice na Svjetskom prvenstvu. U nedelju će se u međusobnom duelu boriti za prvo mjesto koje znači nešto lakši put do finala, a takođe znači i potencijalno izbjegavanje Amerikanaca sve do finalne utakmice.   

Španci su za razliku od Srbije imali veoma loš start, mučili su se u dijelovima utakmica protiv Tunisa, Portorika i Irana, a protiv Italije su takođe bili blizu poraza. Ipak selektor srpske reprezentacije ne misli da je Španija lošiji rival zbog lošeg starta. 

 "Ne verujem im, sa svim iskustvom mogu da vam kažem da sam ih pratio na svim šampionatima i uvijek dostignu sam kraj takmičenja, neće me prevariti, možda nekog drugog, mene ne. Znam da Španija može da počne tako, ali imaju veliko iskustvo. Rudi, Serhio, Riki, Mark koji je fenomenalni vođa tog tima. Vidjeo sam ih u avionu i pitao sam ih kako su i rekli su samo da su mirni. Mirni su jer znaju da kada dođe vrijeme biće pravi takmičari i zato imaju uspjeha preko jedne decenije", rekao je Aleksandar Đorđević koji je uvijek govorio da se divi španskom timu.

"Uvijek ću tako govoriti o njima, a mi nismo i dalje uspjeli da ih dobijemo. Želim da dobijemo Španiju jer mislim da je Španija bolja i i dalje ću imati poštovanje za tu selekciju jer su pokazivali kroz godine kako se pobjeđuje. Uvijek Španci osvajaju medalje. Svima sam u mom okruženju rekao da Španija mora da se pobijedi", dodao je srpski selektor. 

Srbija i Španija igraju u nedelju od 14:30. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )