FOTO: rts.rs

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je da nije optimističan po pitanju nastavka regionalne ABA lige, kao i da bi u slučaju nastavka, mnogo toga bilo neregularno.

Šakota navodi da u Crvenoj zvezdi nisu optimisti kada se radi o pitanju nastavka sezone.

"Nismo baš optimisti da će se bilo koje takmičenje nastaviti. Svima je jasno da situacija nije nimalo laka. Niko ne može da kaže da će onog trenutka kada popuste mjere, i kada krene neka komunikacija između zemalja, da će to sve funkcionisati kao prije. Daj Bože da se desi kao sa SARS-om, da nestane za sedam dana" , rekao je Šakota za TV Arena sport.

Šakota je izjavio da se čuje svakodnevno sa predsednikom kluba Nebojšom Čovićem i da mu se čini da se liga neće odigrati do kraja.

"Šta god da se desi, ne smatram da će to da bude regularno, jer mnogo komponenata utiče na to da takmičenje ne bude ni približno kao u trenutku kada je prekinuto", zaključio je Šakota.

ABA Liga prekinuta je zbog pandemije koronavirusa prekinuta kolo pred kraj regularnog dijela sezone. Crvena zvezda je u trenutku prekida zauzimala treće mjesto sa 14 pobjeda i sedam poraza.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )