FOTO: null

Drugi Regionalni sajam građevinarstva i namještaja “SVE ZA KUĆU” će se održati u Bijeljini od 18 - 20. maja 2018. godine na prostoru bivšeg Tuš marketa na Agro - tržnom centru.

Pokrovitelji su  kompanija Steco Centar, Standard održavanje čistoće, Zirat banka, kao i grad Bijeljina i opština Lopare.

Renomirane kompanije iz Bosne i Hercegovine i regiona, izložiće svoje proizvode iz oblasti uređenja unutrašnjosti i spoljašnosti doma. 

Sajam “SVE ZA KUĆU” ima za cilj da objedini sve oblasti uređenja enterijera i eksterijera na jednom mjestu. Na sajmu će se predstaviti  kompanije koje će promovisati proizvode iz oblasti proizvodnje namještaja, keramike, stolarije, ukrasnih predmeta ali pored toga će se predstaviti i građeviske kompanije, arhitektonski i dizajnerski studiji.

Za sve posjetioce osigurani su popusti, a ulaz na sam Sajam je besplatan.

Sve informacije na brojeve telefona 065/289-669 i 065/231-233, kao i na mejl adresu [email protected] i [email protected]

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )