FOTO: null

U Dazdarevu sahranjena petnaestogodišnja devojčica koja je pucala sebi u glavu.

Na seoskom groblju u Dazdarevu kod Bijeljine, od juče počiva V. T. petnaestogodišnja devojčica, koja je prošlog petka posle podne pucala sebi u glavu iz očevog pištolja u porodičnoj kući.

Pored svojih najbližih, oca, majke i mlađeg brata i druge familije, devojčicu, inače učenicu devetog razreda, na večni počinak, ispratili su mnogi meštani Dazdareva i drugih mesta Semberije, kao i mnoge drugarice i drugovi.

Bila je, kako smo čuli, omiljena i u kući i u selu i među drugovima i drugaricma. Lepa, vedra, pametna i dobro vaspitana devojčica.

Teško ju je pogodilo samoubistvo bliskog rođaka njenog oca, daljnjeg strica, pre 6-7 meseci. Skoro svakog dana, kako pričaju meštani, išla je na njegov grob. Šta je, međutim, uticalo da potegne pištolj na sebe, ostaće tajna koju je odnela sa sobom u "večnu kuću".

Podsetimo, devojčica je pucala sebi u slepočnicu, u sobi u kojoj je bila sama. Majka je čula pucanj, čuli su se jauci, koji su odjeknuli po selu.

Brzo je stigla Hitna pomoć iz Bijeljine, čiji su lekari shvatili da moraju pacijentkinju da upute u Klinički centar Srbije u Beogradu.

Lekari i drugo osobelje KBC učinili su sve što su mogli da sačuvaju život nesretnoj devojčici, ali je, pre tri dana, podlegla povredama.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )