FOTO: null

Muk i tišina danas u selu Labucka kod Lopara. Porodica, rodbina, pripadnici MUP-a Republike Srpske, članovi spasilačkih službi i blizu dvije stotine građana ispratilo je na vječni počinak desetogodišnjeg dječaka Konstantina Stijepića kome se svaki trag gu

Nakon šest dana potrage tijelo dječaka u šipražju je pronašao njegov tetak u nedjelju, dva kilometra od porodične kuće u selu Labucka na području opštine Lopare.

Po naredbi tužioca Okružnog tužilaštva, juče je izvršena obdukcija tijela Konstantina Stijepića. Utvrđeno je da je smrt dječaka nastupila prije tri-četiri dana uslijed zamrzavanja - potvrđeno je u Okružnom tužilaštvu u Bijeljini.

Konstantin je u utorak, 7. marta od kuće otišao oko 12.30 časova. Njegov nestanak prijavila je majka.

U najmasovnijoj potrazi u BiH svaki dan je učestvovalo najmanje 300 ljudi. Teren Labucke, Lipovice i okolnih sela majevičkog kraja su svakodnevno pretraživali pripadnici Policije Republike Srpske i Federalne uprave civilne zaštite, Oružanih snaga BiH, iskusni članovi spasilačke i gorske službe, lovci i mještani, a teren je pretraživan i dronovima i psima tragačima.

Konstantin je bolovao od autizma. Osim roditelja, ima i dvije godine stariju sestru.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )