FOTO: srpskainfo.com

Fudbaleri Radnika pripreme za novu sezonu počinju sutra prozivkom koju će obaviti šef stručnog štaba Mladen Žižović, a u naredni šampionat bijeljinski premijerligaš će ući sa gotovo nepromenjenim igračkim kadrom.

Redove Radnika napustili su štoper Darko Zec i golman Branislav Ružić, dok je jedino pojačanje za sada defaznivac Radosav Aleksić.

Žižović ističe da je glavni cilj kluba bio da se sačuva okosnica tima koja je iznijela glavni teret u prošloj sezoni.

– Neće biti nekontrolisanog dovođenja igrača i to je politika kluba već duže vrijeme. Ukoliko bude odlazaka u narednom periodu nadomjestićemo ih dovođenjem novih igrača, što znači da je odlaskom Ružića golmanski kadar deficitaran i da ćemo u narednih nekoliko dana pokušati da dovedemo kvalitetnog čuvara mreže, a već imamo nekoliko imena u opticaju. S Nenadom Srećkovićem i Ševkom Okićem su vođeni razgovori oko nastavka saradnje, jer su im istekli ugovori i oni bi do kraja sedmice trebalo da se izjasne ostaju li u klubu. Sezona iza nas je bila jedna od najuspešnijih u istoriji kluba, pa se nadam da ćemo u narednoj sezoni, iako će to biti izuzetno teško, postići još bolje rezultate – rekao je Žižović.

Prozivka i prvi trening fudbalera Radnika u okviru priprema za narednu sezonu zakazani su za srijedu (17.30 časova) na Gradskom stadionu u Bijeljini.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )