FOTO: null

Rukometaši Bijeljine nastavljaju da pružaju savršene partije na domaćem terenu. Naime, još jedna velika pobjeda sa mnogo golova i velikom gol razlikom pred sjajnom bijeljinskom publikom koja je i ovog puta pokazala veliku odanost.

.: RK BIJELJINA - RK ČELINAC :.  / 47 : 28

Izabranici trenera Miodraga Rakića sjajno su otvorili meč i odmah pokazali gostima da će teško kući ponjeti bodove. Kapiten Ristić, iskusni Rankić, sve bolji Latinović, Crepulja, Vasilić, Savić i na golu Marinković predvodili su još jednom svoj tim do velike pobjede. Prvo poluvrijeme završeno je sa 22:9, tada je sve već bilo jasno.

U drugom poluvremenu trener bijeljinaca pružio je priliku mladjim igračima koji su je iskoristili na pravi način. Najviše golova postigao je Latinović (11), u stopu ga je pratio kapiten Ristić sa (10), dok su golmani Bijeljine još jednom sjajno predvodili odbranu domaćina. Takodje, treba spomenuti i najmladje polaznike rukometnog kluba Bijeljina koji su na poluvremenu još jednom sjajno zabavili publiku . 

Hvala publici na velikoj podršci!!!


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )