FOTO: InfoBijeljina

Bijeljinci su već navikli na izgled užeg centra svog grada, ali oni koji dolaze u Bijeljinu turistički ili u posjetu rodbini, ne mogu da se čudu načude da u “gradu budućnosti” postoji takvo građevinsko ruglo.

I to samo na 15ak metara od “gradske kuće”! Fasada otpada, stavljaju se žute trake kao upozorenje građanima, mrežama providnim ili onim drugim prekriva to ruglo da bi se koliko toliko ublažio taj deprimirajući izgled objekta, ali konačnog rješenja nema. 


Slika s druge strane objekta još je teža. Šiblje, polupani prozori, prostorije koje su nerjetko utočište beskućnicima i narkomanima. 

Godinama unazad nijedna vlast to nije uspjela riješiti, u stvari samo je jedna mogla da riješi, jer druge, izvršne, nije nikada ni bilo. 


- Više je vlasnika lokala i stambenog prostora, ne možemo sa svima da nađemo “zajednički jezik” da bi to riješili, uglavnom je takvo obrazloženje bilo iz gradske uprave.

Nemamo komentar, kažu građani Bijeljine a i oni koji ovdje dolaze iz drugih gradova. 

A prije rata, u jednom dijelu tog objekta Bijeljinci su kupovali Levi's farmerke, “Varteks” varaždinski imao je tu moćnu konfekciju. 


Do njihovog lokala bio je jedan od bijeljinskih frizera, u čijem se lokalu radila nova frizura.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 5 )