FOTO: null

U Rudom održana humanitarna utakmica za pomoć obolelom golmanu Strahinji Jojeviću. Fudbaleri "Vrela" iz Uba predvođeni Nemanjom Matićem, igrali sa ovdašnjim trećeligašem

RUDO - Fudbaleri "Vrela" iz Uba predvođeni Nemanjom Matićem, koji igra za Čelsi, u subotu su odigrali prijateljsku humanitarnu utakmicu u Rudom, sa ovdašnjim trećeligašem, a prihod sa utakmice je išao za lečenje golmana FK "Rudo" Strahinje Jojevića, koji je već dve godine na lečenju u Beogradu.

- Nemanja Bradonjić iz Rudog, sa kojim sam nekada igrao u Ubu, inicijator je ove utakmice koja je još više učvrstila naše prijateljstvo, ali i fudbalere dva kluba. Nosimo najlepše utiske iz Rudog koje nas je otvorena srca, domaćinski dočekalo i ispunilo radošću. Potekla je i inicijativa o bratimljenju "Vrela" i "Rudog". Razmenili smo i poklone, telefonske brojeve, družili se i na plovidbi "Vodenim ćirom" niz Lim. Bilo je nezaboravno - kaže za "Novosti" Nemanja Matić, kog ugovor za Čelzi veže još tri godine.

"Vrelo" je, inače, u Rudom pobeđeno sa 5:1.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )