FOTO: Facebook

Fudbaleri Rudar Prijedora savladali su Zvijezdu 09 sa 1:0 u jedanaestom kolu Prve lige Republike Srpske.

Bili su Prijedorčani bolji rival tokom čitavog meča, a do prednosti su došli u osamnaestoj minuti preko Haruna Alibegovića koji je pogodio glavom nakon centaršuta iz kornera. Sa minimalnom prednošću žuto-plavih se otišlo na odmor.

U drugom poluvremenu ekipa Vuleta Trivunovića je nastavila sa napadima, a najbolju šansu domaći su imali u 58 minuti kada se jedan od igrača Rudara nije najbolje snašao u gotovo stopostotnoj šansi, Rudar je do kraja nastavio sa napadima, dok su gosti imali samo jedan šut ka golu domaćina.

Zanimljiv susret odigran je i u Lijevče polju, gdje su se Laktaši vratili na pobjedničke staze. Izabranici Slobodana Starčevića lako su izašli na kraj sa Slavijom 2:0, te upisali osmi trijumf u sezoni. Prednost domaćima donio je kapiten Ognjen Škorić u 22. minutu, da bi je u nadoknadi prvog dijela duplirao Đorđe Milojević, a na kraju ispostaviće se i postavio konačan rezultat.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )