FOTO: null

Tomislav Perić (15) iz Stoca je poginuo, a osmoro je povrijeđeno u četiri saobraćajna udesa koja su se ovog vikenda dogodila na području Stoca, Prijedora i Banjaluke.

Maloljetni Perić poginuo je u nesreći u subotu nešto prije 19 časova u Stocu. Do nesreće je došlo kada je pežo 407, kojim je upravljao Marko Perić (19), sletio sa puta. U tom trenutku u vozilu su bili njegovi rođaci Luka Perić (18) i na suvozačevom mjestu nastradali Tomislav, koji je podlegao povredama u bolnici, dva časa nakon nesreće. Luka i Marko su zadobili povrede, ali su, kako saznajemo, izvan životne opasnosti.

Očevici nesreće ispričali su da su mladići kobne večeri krenuli u grad, i u mjestu Krajšine, 500 metara od ulaza u Stolac, sletjeli su sa puta, udarili u brdo, a potom uletjeli u dvorište, nakon toga udarili su u drvo.

Vijest o ovoj stravičnoj nesreći brzo se proširila među Tomislavovim prijateljima, koji su mu uputili posljednje pozdrave na Facebook stranici posvećenoj nastradalom dječaku.

"Ti si nas uvijek činio sretnim. Tješi nas misao da će zemaljski dani brzo proći i da ćeš biti opet s nama", jedna je od tužnih poruka na ovoj stranici.

Isti dan stradao je i Prijedorčanin Dado Srdić (39), koji je džipom nisan murano sletio sa ceste, na putu Prijedor - Sanski Most, u blizini Žegerskog mosta, u rijeku Sanu. Vozilo je na krovu završilo u vodi, a Srdić se sam izvukao iz automobila. Srdić je primljen u prijedorsku bolnicu i nema povreda opasnih po život.

Tri saobraćajne nezgode dogodile su se u nedjelju oko deset časova u Potkozarju, kod Banjaluke.

Prvo su se sudarali FIAT punto, za čijim volanom se nalazio M.T. (33) iz Kotor Varoša, i audi 4, kojim je upravljao Banjalučanin S.S. (45). Tom prilikom povrede je zadobio vozač punta i suvozač B.P. (17).

Dok je policija obavljala uviđaj na ovoj nezgodi, napravila se kolona auta pa su zbog nepažnje vozača bila još dva sudara. U jednom je došlo do slijetanja vozila, dok je u drugom BMW, kojim je upravljao V.M. (21) iz Prijedora, udario u punto kedi, za čijim volanom je bio njegov sugrađanin S.Š. (26). U ovom sudaru povrijeđeni su vozač BMW-a i njegov suvozač.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )