FOTO: null

Vozač Milan Kojić (28) iz Gradiške, te pješaci Milovan Bukša (69) iz Gornje Piskavice, kod Banjaluke, i Slobodan Kapetanović (55) iz Novog Grada poginuli su tokom ovog vikenda u saobraćajnim nesrećama, koje su se dogodile na području ta tri grada.

Kapetanović je život izgubio u mjestu Rudice, kada ga je, dok je pješačio, udario zasad nepoznati vozač u automobilu. Nesreća se dogodila sinoć u 21.30 na magistralnom putu Novi Grad - Otočka Poljana, a vozač potom nije zaustavio vozilo, već je pobjegao s mjesta događaja.

Maja Đaković-Vidović, portparol Okružnog tužilaštva Banjaluka, potvrdila je da je uviđaj izvršio dežurni tužilac Radenko Janković, zajedno s pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor.

"Naložena je obdukcija nastradalog, koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu RS u Banjaluci", rekla je ona.

Naređena je i obdukcija tijela nastradalog Bukše, koji je poginuo nepunih pola sata nakon Kapetanovića, i to kada ga je na lokalnom putu u Piskvici udario golf dva, kojim je upravljao Novo Strika (61).

Bukša se, kako su "Nezavisnim" ispričali mještani, kobnog trenutka vraćao kući s manifestacije "Zimsko prelo", koja je održavana u Gornjoj Piskavici.

"On je poginuo na oko 500 metara od svoje kuće. Prije pola godine otišao je u penziju, a iza njega su ostali žena i dijete. Supruga mu je bolesna, a dijete, koje je kasno dobio, isto ima zdravstvenih problema", ispričao je jedan mještanin Piskavice, dodajući da je ova tragedija potresla sve u selu.

Mnoge je potresao i epilog saobraćajne nesreće, koja se u petak naveče dogodila na magistralnom putu Gradiška - Banjaluka, u mjestu Nova Topola, a u kojoj je poginuo Kojić.

Nesrećni mladić je pežoom 206 udario u kamion volvo, kojim je upravljao B.M., a potom je prevezen u Dom zdravlja u Gradišci, gdje je preminuo u subotu, pola sata iza ponoći.

Ta nesreća se dogodila kada je Kojić, prilikom preticanja, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u kamion, koji se kretao iz suprotnog pravca.

Prizor je, ispričali su očevici, bio stravičan. Nesrećnog mladića su iz vozila, osim ljekara Hitne pomoći, izvlačili i vatrogasci.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )