FOTO: null

Ujedinjena Srpska objavila je video koji je izazvao niz reakcija na društvenim mrežama, sa porukom: “Republika Srpska ima odgovor”.

Kako navode iz ove stranke, video dug 43 sekunde predstavlja “prikaz deklaracije koja je usvojena na video skupštini Ujedinjene Srpske, a koja govori o potrebi neophodnog jedinstva u Republici Srpskoj o vitalnim pitanjima”.

Takođe, u Ujedinjenoj Srpskoj ističu da nije riječ o predizbornom spotu i da u objavi nema nijedne konotacije s tim prednakom, te dodaju da se radi o redovnim aktivnostima te stranke, a da će stvarni predizborni materijal US biti dostupan od 15. oktobra, kada kampanja zvanično i počinje.

Na snimku, tri mladića sa prepoznatljivim albanskim, hrvatskim i bošnjačkim akcentom u kafani raspravljaju o tome kako se obračunati sa Srbima, pa pominju razne “metode”, od protjerivanja do zavađanja. Zatim se pojavljuje korpulentni sredovječni muškarac koji im poručuje da su se “malo prevarili”. Na te riječi, trio bježi iz lokala.

Na kraju snimka, koji je već pokrenuo mnoštvo reakcija na Tviteru, predsjednik US Nenad Stevandić poručuje da je “RS ujedinjena”.

 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )