FOTO: null

Kompanija“RoyalPetCo” iz Bijeljine, koja nudi širok spektar proizvoda za sve kućne ljubimce, uspješno posluje od 2007. godine.

S obzirom da je u pitanju Kompanija koja se bavi malopradojom i veleprodajom na teritoriji BiH, vlasnici maloprodajnih radnji i kućnih ljubimaca imaju mogućnost da  pogledaju kompletan asortiman u nedavno otvorenoj robnoj kući “Royal Pet Co” u Ulici Stefana Dečanskog na izlazu iz Bijeljine ka Brčkom, kod skretanja za bijeljinski Agrotržni centar.

Imaju stručne i ljubazne zaposlene koji su spremni da svakoj mušteriji objasne detaljno sve što ih zanima o određenim proizvodima. Ovde se mogu kupiti najkvalitetnije vrste inostrane hrane poznatih svjetskih proizvođača za sve kućne ljubimce, a najveća ponuda hrane je proizvođača “Royal canin”. Imaju veliku ponudu svega neophodnog za pse, od kaiševa, povodaca, raznoraznih igračaka, torbi za transport ljubimaca, program za mačke, od hrane, torbi, igračaka, kao i za druge sitne kućne ljubimce. 

U ponudi imaju, između ostalog,  veliki izbor vitamina za pse i mačke,  šampona i svega neophodnog za njegu kućnih ljubimaca, ali i njihovu zaštitu. 

“Zadovoljni smo poslovanjem. Ne baziramo se samo na teritoriji Bijeljine, gdje imamo veleprodaju i maloprodaju, nego na teritoriji kompletne BiH. Imamo još jednu radnju maloprodaje u Banjaluci. Distribuciju iz veleprodaje obavljamo na teritoriji kompletne BiH. Imamo najkvalitetnije proizvode, a vlasnici maloprodajnih objekata, kaoi i vlasnici ljubimaca, znaju šta je kvalitet i brza usluga”, kaže Borko Blagojević, vlasnik i direktor “Royal Pet Co” iz Bijeljine“. 

Dodaje da je ponosan jer su postali lider kompanija sa kvalitetnim proizvodima za male životinje i jer imaju tim stručnih ljudi, uključujući najbolje veterinare iz BiH sa kojima sarađuju. 

“Generalni smo zastupnici i distributeri više svjetskih poznatih brendova za kompletnu BiH”, izjavio je Blagojević. 

Jovana Stamenković porijeklom iz Bijeljine, koja živi na Ženevskom jezero, koju smo zatekli da kupuje u “Royal Pet Co” kaže da je oduševljena izborom u ovoj Kompaniji. 

“Vlasnica sam labradora. Imam priliku da posjećujem velike robne kuće za ljubimce u Švajcarskoj, a “Royal Pet Co”, što se tiče ponude, ljubaznosti i stručnosti zaposlenih, je na evropskom nivou. 

Preporučila bih svim vlasnicima kućnih ljubimaca da posjete ovu robnu kuću, kaže Jovana Stamenković.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )