FOTO: null

Savjet ministara BiH zaključio je danas da rok za okončanje postupka izdavanja licenci vozačima Ministarstva komunikacija i transporta BiH bude produžen do 15. aprila 2016. godine.

Do tada bi trebalo da bude uspostavljen jedinstveni informacioni sistem za primjenu Pravilnika o uslovima za izdavanje licenci i kvalifikacionih kartica vozača, za šta je Ministarstvo komunikacija i transporta BiH planiralo 200.000 KM iz budžeta za 2016. godinu, saopšteno je iz Savjeta ministara BiH.

Ranijim zaključkom Savjeta ministara ovaj rok je trajao do danas.

Informacija u vezi sa primjenom Pravilnika o uslovima za izdavanje licenci i kvalifikacionih kartica vozača razmatrana je na današnjoj sjednici na prijedlog Ministarstva komunikacija i transporta BiH.

Savjet ministara BiH zadužio je Ministarstvo inostranih poslova da pripremi dostavi mu Prijedlog odluke o osnivanju ekspertske grupe za praćenje izvršenja presude Evropskog suda za ljudska prava u slučaju "Ališić i drugi".

Ekspertska grupa će predlagati korake koje treba preduzeti kako bi se obezbijedilo uspješno izvršenje ove presude u korist državljana BiH.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )