FOTO: null

Ministar za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske Davor Čordaš i šef kancelarije OEBS-a u Banjaluci Dmitrij Iordanidij zaključili su da što prije treba zakazati sastanak sa predstavnicima Ministarstva za prostorno uređenje radi nalaženja rješenja o

U okviru ovog projekta, koji se odvija u četiri potprojekata, a posebno potprojekta BH2 gdje je izvršen izbor korisnika, veliki problem predstavljaju komplikovane i vremenski zahtjevne procedure dobijanja urbanističkih i građevinskih dozvola. 

Nakon zajedničkog sastanka, usaglašavanja stavova i konačnog rješenja, trebalo bi da bude organizovan još jedan sastanak nakon kojeg bi počela realizacija projekta kojim bi u BiH bilo riješeno stambeno pitanje 5.400 porodica. 

Čordaš i Iordanidij razgovarali su i o saradnji sa lokalnim zajednicama koje su obuhvaćene ovim projektom i koje imaju veoma važnu ulogu u cjelokupnom procesu. 

Sastanku su prisustvovali pomoćnici ministra za izbjeglice i raseljena lica Radovan Grajić i Drago Vuleta, savjetnik ministra Pero Josipović i šef kabineta ministra Dragan Štrbac.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )