FOTO: null

Kandidat za gradonačelnika Bijeljine na predstojećim lokalnim izborima Zlatko Maksimović izjavio je danas da u naselju Brijesnica treba riješiti problem deponije sa koje se neprijatan miris širi do centra grada.

Maksimović je istakao da nakon izbora u lokalnoj upravi treba otpočeti sa domaćinskim odnosom i radom i ne dozvoliti propuste, poput ovakvih u vezi sa deponijom. 

On je novinarima, nakon sastanka sa mještanima Brijesnice, rekao da za problem funkcionisanja te deponije postoji rješenje i podrška stranih investitora. 

"Uz podršku inostranih investitora mi ćemo kvalitetno riješiti problem i konačno stvoriti sanitanu i ekološku deponiju. Brijesnica ne smije da bude sinonim za neuspjelu deponiju, već mjesto uzornih domaćina koji hoće da žive od svog rada, a na novoj vlasti je da pronađe najbolja rješenja, kako za deponiju, tako i za kvalitetan život na selu", istakao je Maksimović. 

Maksimović je od mještana Brijesnice zatražio podršku kako bi "zajednički pokrenuli Semberiju i svaki njen dio nabolje". 

"Sa poštenim ljudima i poštenim radom, napravićemo da Bijeljina bude najrazvijeniji grad u regionu", naglasio je Maksimović. 

Sastanak sa mještanima Brijesnice organizovalo je rukovodstvo Srpske radikalne stranke /SRS/. 

Podršku Maksimoviću na predstojećim lokalnim izborima dali su gradski odbori SNSD-a, DNS-a, SP-a, Pokret "Uspješna Srpska", SRS-a, Srpske napredne stranke, Pokreta za Semberiju. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )