FOTO: BN tv

„Na svega dvadesetak metara od zdravstvenih ustanova u Bijeljini nalazi se parcela obrasla ambrozijom i o tome niko ne vodi računa. Svi ćute. To je dokaz stanja u našoj državi“, rekao je lider Pokreta Uspješna Srpska i nosilac liste za IJ 6 prof. dr Zlatko Maksimović na konferenciji za medije.

On je pozvao vlasti da riješe takvo stanje. 

„Da se ovakve stvari mogu srediti moji saradnici i ja najbolje znamo. Kada sam bio direktor Doma zdravlja Bijeljina znamo kako je Dom zdravlja izgledao. Stručnjaci i domaćini mogu srediti stanje u državi“, poručio je Maksimović.

Mladi ljekar Aleksandar Stevanović, kandidat za NS RS, ukazao je na probleme koje izaziva ambrozija, poručivši da, pored aerozagađenja u gradu, oni sa alergijama zbog neodgovornosti nadležnih imaju dodatan problem.

„Malo li je što je i sam vazduh u gradu zagađen a imamo problem i sa polenom ambrozije. Krenimo od svoje kuće, od svog dvorišta. Vrlo malo treba da svoj grad učinimo ljepšim jer samo tako može uspjeti Srpska“.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )