FOTO: null

Nekada su cjelom planetom vladali Titani! Djeca Geje, majke Urana, Ponta i Giganata bila su najmoćnija bića na planeti. Ovaj Titan je podjednako moćan!

Upoznajte se sa novim ruletom. On nosi ovo snažno ime jer će upravo takav prvi utisak ostaviti. Njegov dizajn je poseban, a na vašem mobilnom ili desktop uređaju ćete se osjećati kao da ste u Atlantik sitiju, Singapuru ili Las Vegasu.


ZAVRTI TITAN RULET!!! 

Šta je to što Titana razlikuje od svih ostalih ruleta? Posebni modovi za igru. Rulet Titan je pravljen po iskustvima igrača i maksimalno je prilagođen njihovim potrebama. Zbog toga ćete osjetiti najprijatnije igračko iskustvo jer je on u potpunosti u skladu sa vašim željama. Ostaje vam samo da zavrtite.


REGISTRUJ SE!!! 

Razlika između američkog i evropskog ruleta je u sitnicama. Američki rulet ima ’’duplu nulu’’ dok evropski nema tu opciju. Zato evropski rulet, kakav je i Titan, ima 37 polja koja se vrte. Crveno i crno, neki od brojeva, mala i orfanela su dobro poznati pojmovi. Svi znaju njihovo značenje a samo od tebe zavisi kakvu ćeš taktiku izabrati da pobjediš moćnog Titana.

Ovo je zabava kakvu nikada nisi iskusio jer Titan rulet ne liči na one koje si igrao do sada. Jednostavan je i zanimljiv pa zabava nikada nije bila lakša! 

PODESI ULOG, IZABERI BROJ I ZAVRTI! 

PR

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )