FOTO: null

Toyota je svjetski lider hibridne tehnologije već punih 19 godina. Mi u LD autu danas u ponudi imamo hibridni model za svakoga, od gradskog mališana do porodičnih modela i terenca RAV4. Postanite dio naše velike porodice od čak preko 8 miliona zadovoljnih

Prius, Hibridna ikona 

Toyota Prius je 1997. godine omogućio posve novo iskustvo vožnje, kao prvi velikoserijski hibridni automobil.

Sada potpuno novi Prius postavlja temelje za novo iskustvo vožnje sa potpuno novim hibridnim sistemom. Hibridna baterija regeneriše više energije, čime je omogućena duža vožnja u potpuno tihom i vrlo ugodnom EV (električnom) načinu vožnje.

Vrijeme je da stari način vožnje ostavite iza sebe. Toyotini hibridi smanjuju potrošnju goriva, umanjuju emisiju štetnih plinova i čak samostalno pune bateriju – bez potrebe za priključivanjem na utičnicu. Možda mislite da su vrlo komplikovani za posjedovanje, ali istina je potpuno suprotna – razvijeni su kako bi upravo vaš život učinili ugodnijim i jednostavnijim.

Možemo se pohvaliti i da smo prodali prvi a za sada i jedini novi Prius u BiH. Ponosni vlasnik i naš vjerni kupac je g-din Veljko Simić (fotografija u prilogu).

Posjetite naš salon i postanite i vi ponosni vlasnik nekog od Toyotinih Hibrida.

Nalazimo se na adresi: Sremska 6, 76300 Bijeljina, ili nas pozovite na telefon: 055/294-400

Takođe možemo najaviti i skori dolazak još jednog Hibrida i potpuno nove klase u Toyotinoj porodici, to Toyota C-HR.

U narednim mjesecima otkrivat ćemo sve više informacija o našoj zaista revolucionarnoj Toyoti C-HR – od inovativnih pogonskih rješenja do premium tehnologije.

Detaljnije informacije i fotografije potražite na linkovima: 

https://www.toyota.ba/new-cars/prius/index.json#/gallery/3037-590447/0

https://www.toyota.ba/new-cars/new-chr/index-new.json#/gallery/3037-632221/0


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )