FOTO: aba-liga.com

Delegacija podgoričke Budućnosti doputovala je juče u Beograd, odsjela u hotelu "Kraun plaza", bazi u kojoj je boravila i tokom prve dvije finalne utakmice

Delegacija podgoričke Budućnosti doputovala je juče u Beograd, odsjela u hotelu "Kraun plaza", bazi u kojoj je boravila i tokom prve dvije finalne utakmice. Trener Jasmin Repeša ima recept za odlučujući meč u borbi za titulu:

- Kontrola utakmice, Zvezdinih lakih poena i ofanzivnog skoka mora biti bolja nego u prethodnim mečevima. Kada su u ritmu laganih poena, nije ih lako zaustaviti. Znamo da je to vruć teren, a u takvoj atmosferi Zvezda je favorit. Međutim, ako iskontrolišemo ritam kako treba i koncentracija bude na vrhunskom nivou, možemo se nadati svemu.

Kapiten Budućnosti Suad Šehović svjestan je koliko je teško "iskopati" pobjedu na terenu crveno-bijelih.

- Čeka nas vruć teren, na kojem smo odigrali dvije utakmice koje se nisu dobro završile za nas. Posle takvih mečeva, dobro smo odgovorili na našem terenu. Čeka nas majstorica, nešto potpuno novo za ABA finala. Na Zvezdinom parketu domaćin je favorit, ali mi idemo tamo da odigramo još jednu dobru utakmicu, da pokušamo da na gostujućem terenu osvojimo titulu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )