FOTO: null

Bijeljina, Doboj, Zvornik, Modriča, Ugljevik, Bratunac samo su neke od sredina u kojima ostaje stara vlast. Perić "vlada" i posle 16 godina, u foteljama ostaju Krekić i Mićić

Dok se veličaju pobede na lokalnim izborima i promene na mestima gradonačelnika i načelnika u pojedinim gradovima i opštinama po Srpskoj, u Bijeljini i Doboju svoje funkcije su sačuvali Mićo Mićić i Obren Petrović, koji su izabrani po treći put, dok je Zoran Stevanović u Zvorniku dobio drugi mandat od građana. Za novo poverenje kažu da su zaslužni dobri rezultati na svim poljima u gradovima koje vode.

Među rekorderima je i Vasilije Perić, načelnik Ugljevika, kadar SDS, koji je na čelu ovog mesta punih 16 godina. Trijumfovao je i na minulim lokalnim izborima, za načelnika te opštine, tako što je osvojio 6.091 glas, dok je njegov protivkandidat Diko Cvijetinović(DNS) dobio poverenje 3.784 birača.

- Veliko, rekao bih ogromno poverenje sugrađana, za mene je samo motiv više da još više i bolje radimo na razvoju grada i kraja, za bolji život ovdašnjih ljudi, posebno mladih na čijem smo ostanku radili "punim gasom" - kaže Perić. - Nema razloga za naročito slavlje, niti ne daj bože likovanje, utoliko pre što je pobeda bila izvesna, jer smo iza sebe, zaista, ostavili dela koja su više nego očita.

Nedeljko Mlađenović iz SDS dobio je peti mandat za načelnika Bratunca. Pored njega novi-stari načelnik je i Miladin Miličević iz SDS koji ponovo dobio poverenje građana Teslića. U Modriči i Derventi u načelničkim foteljama i dalje će sedeti aktuelni načelnici Mladen Krekić (četvrti mandat) i Milorad Simić.

VERUJU DIVNI

Drugi mandat dobila je i aktuelna načelnica Mrkonjić Grada Divna Aničić iz SNSD.

Ona se zahvalila svima koji su je podržali na izborima i naglasila da je pobeda rezultat njihovog rada. Ona je dodala da je ovo mnogo bolji rezultat nego na prethodnim izborima, kada je razlika između nje i protivkandidata Šikmana bila 700 glasova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )