FOTO: null

Danas je u ulicama Meše Selimovića, Srpske dobrovoljačke garde i Majevičkoj rađena rekonstrukcija dijelova ulica, koje su završene prošle godine, izgradnjom kanalizacije.

Danas smo ponovo bili u prilici da vidimo dodatne, ponovne radove na već urađenim, asfaltiranim ulicama našeg grada. Naime, u ovim ulicama je nakon godinu dana od kako su svečano puštene u upotrebu danas skinut sloj asfalta, da bi se brojni nedostaci ispravili novim asfaltiranjem. 

Odgovor smo danas potražili i u Gradskoj upravi Bijeljina, gdje su nam rekli da tehnički prijem nisu prošle gore navedene ulice i raskrsnica, i da je naloženo izvođačima radova da isprave ono što ne valja. Takođe napominju da su ove ispravke protekle bez utroška novih sredstava, i da je izvođač popravljao ono što nije dobro uradio.

Na ovim lokacijama danas su se povremeno stvarale i gužve, jer je kružni tok na izlazu ka Majevičkoj ulici bio zatvoren za saobraćaj.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )