FOTO: null

Na obali Drine, u blizini Gradske plaže, u Zvorniku će od 31. jula do 2. avgusta biti održan Regionalni omladinski kamp pod nazivom ,,Kampomanija,,

Kamp će okupiti oko 400 učesnika iz Beograda, Loznice, Bijeljine, Milića, Vlasenice i drugih  opština. Najveći broj učesnika prijavljen je iz Zvornika - grada domaćina.

Organizator ove manifestacije je Omladinski savjet grada Zvornika,  čija je namjera  da "Kampomanija"  zaživi kao tradicionalna kulturna manifestacija, po kojoj će grad Zvornik biti prepoznatljiv. 

Koordinator kampa Tamara Gajić izjavila je da je osnovni cilj kampa stvaranje tradicionalnog omladinskog kampa koji će da okupi mlade ljude iz ovog regiona, te sa bogatim kulturnim i muzičkim sadržajima učini njihovo druženje nezaboravnim.

U okviru planiranih aktivnosti kampa, učesnici će biti u mogućnosti posjetiti Gradski muzej, opštinsku Turističku organizaciju, Slikarsku radionicu "Paleta", organizovati regatu na Drini, izlet na Đuđev Grad itd. . 

Opština Zvornik, kao pokrovitelj ove manifestacije, pobrinula se da Omladinskom savjetu pruži neophodnu pomoć u realizaciji ove lijepe i kreativne ideje.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )