FOTO: null

Poslije imenovanja na mjesto šefa stručnog štaba Radnika Mladen Žižović je zasukao rukave i krenuo da ispravlja stvari zbog kojih je njegov prethodnik Nebojša Milošević dobio otkaz.

- Red, rad i disciplina su ključ uspjeha i to sam na prvom obraćanju predočio igračima. Neće se nešto suštinski promijeniti u načinu priprema utakmice i načinu rada, ali moramo što prije stabilizovati ekipu, najviše u psihičkom pogledu. Igračima moramo vratiti samopouzdanje, odnosno da ponovo postanu svjesni da se mogu ravnopravno nositi sa svima u Premijer ligi BiH, što su veći dio sezone i pokazivali - naglasio je Mladen Žižović.

Vremena za neke dublje analize zbog lošijih rezultata nema, jer već u subotu Bijeljince od 17 časova očekuje gostovanje u Tuzli, gdje će se na stadionu pod "Tušnjem" sastati sa domaćom Slobodom.

- Svi smo svjesni da smo još u igri za četvrto mjesto, ali i da je u toj borbi upravo taj naredni meč jedan od najvažnijih. Poraz bi nas znatno udaljio od cilja, remi bi zadržao šanse, a pobjeda bi praktično značila da smo na korak do pozicije koja će možda biti i karta za Evropu. Zato moramo biti maksimalno koncentrisani u ovoj utakmici i vjerujem da se možemo kući vratiti uzdignuta čela - dodao je Žižović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )