FOTO: avaz.ba

Klub iz Madrida ponudio 45 miliona eura Ajntrahtu i tako Jovića pokušava preoteti ljutitom rivalu

Fudbalera Ajntrahta iz Frankfurta Luku Jovića Real iz Madrida želi oteti Barseloni, koja je s njim potpisala predugovor. Ovaj Bijeljinac najugodnije je iznenađenje ove sezone u Bundesligi.  

Već je uspio zasjeniti saigrača iz napada i hrvatskog reprezentativca Antu Rebića, jer je postigao 14 golova u njemačkom prvenstvu, tako da je najzaslužniji što se Ajntraht bori za plasman u Ligu šampiona.

Takođe, Jović odlično igra i u Evropskoj ligi, u kojoj je dodao još pet golova, a njegov klub zabilježio je šest čistih pobjeda u opasnoj grupi s Laciom, Apolonom i Marsejom.

Napadač kluba iz Frankfurta je zbog svoje mladosti i talenta tražen, a „Frankfurter Allgemeine“ tvrdi da je već potpisao predugovor s Barselonom te da se naljeto seli na Kamp Nou. No, „Bild“ je juče otkrio da se u cijelu priču uključio Real Madrid, koji je klubu iz Frankfurta ponudio 45 miliona eura i tako ga pokušava preoteti ljutitom rivalu.

Luka Jović rođen je 23. decembra 1997. godine u Bijeljini, ali je izabrao srbijansko sportsko državljanstvo. Već kao osmogodišnjak trenirao je u Crvenoj zvezdi, za čiji je prvi tim debitirao u 17. godini. Kasnije ga je lopta odvela u portugalsku Benfiku, a od 2017. brani boje kluba iz Frankfurta. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )