FOTO: null

Udruženja građana ,,Ubuntu,, i ,,Glas mladih evropske Bijeljine,, u sklopu projekta ,,Kulturna reanimacija - mladi kao lijek,, organizovali su, 29. oktobra i 03. novembra, priredbu pod nazivom ,,Razigrana jesen,,

Humanitarna pripredba „Razigrana jesen", sinoć je u velikoj sali Centra za kulturu okupila djecu iz bijeljinskih vrtića „Čika Jova Zmaj", „Štrumpfograd", „Diznilend" i „Bambino", dok su se mališani iz još četiri bijeljinska vrtića predstavili publici 29. oktobra.

Naime, ova humanitarna manifestacija imala je za cilj da okupi što veći broj djece iz svih bijeljinskih vrtića i predškolskih ustanova, kako bi zajedničkim nastupom i druženjem predstavljajući svoje talente roditeljima, prijateljima i svim zainteresovanim građanima prikupili prilog koji će biti doniran u humanitarne svrhe.

U sklopu priredbe organizovana je i prodajna izložba dječijih likovnih radova.

Ulaznica, kao i cijena dječijeg likovnog rada bio je dobrovoljan prilog (slatkiš(i), igračka(e) ili skromni novčani prilog).

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )