FOTO: null

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu razbojništvo, predali su lice M.T. nadležnom tužilaštvu, saopšteno je za portal InfoBijeljina u policiji.

Naime, prijavljeni M.T. je 16.2.2016. godine u ugostiteljskom objektu na području grada Bijeljine, uz upotrebu fizičke snage od oštećenog lica otuđio ključeve od putničkog automobila, te se zajedno sa vozilom udaljio u pravcu Brčko Distrikta. Po izjavi oštećenog pričinjena mu je materijalna šteta u iznosu od oko 11.000,00 KM.

Po zaprimljenoj prijavi, odmah su postupili policijski službenici. Radom na terenu pronađeno je lice M.T. koje je lišen slobode od strane policijskih službenika, dok je putnički automobil vraćen svom vlasniku. 

Nakon završene kriminalističke obrade lice M.T. koji je državljanin i Republike Slovenije, predat je u nadležnost i na dalje postupanje tužiocu Okružnog tužilaštva u Bijeljini.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )