FOTO: Nezavisne

Bijeljinska policija podnijela je izvještaj protiv K.B. (1988) i R.Dž. (1983) iz ovog grada zbog sumnje da su izvršili tri teške krađe na području koje pokriva PU Bijeljina.

Oni se sumnjiče sumnjiče da su iz kuća privatnog vlasništva otuđivali tehničke aparate i alat, pričinivši materijalnu štetu oštećenim licima u ukupnom iznosu od oko 13.000 KM.

Kako saznajemo, prva od tri teške krađe dogodila se u periodu od 10. novembra do 17. decembra u Ulici Marka Miljanova u Bijeljini, kada su razbojnici u kuću provalili kroz prozor. Iz te kuće lopovi su odnijeli mobilni telefon i dva televizora, i tom prilikom vlasniku nanijeli štetu od oko 2.000 maraka.

Druga krađa za koju se sumnjiče dogodila se u noći između 11. i 12. decembra u Ulici Jovana Raškovića. Iz te kuće odnijeli su dva televizora, muzičku liniju sa zvučnicima i pojačalom, lap top računar, šest tepiha, više pari kopački, i pet zavjesa. Procijenjena vrijednost otuđenih stvari iznosi 1.000 KM.

Veče kasnije provaljeno je i u kuću u Ulici Jurija Gagarina, odakle su ukradena četiri televizora, konzola za video igre "PLAY STATION" i dvije prostirke. Šteta pričinjena vlasniku ove procjenjuje se na 10.000 KM.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )