FOTO: InfoBijeljina

BIJELJINA - Pripadnici Policijske stanice Pelagićevo su protiv lica čiji su inicijali B.B. dostavili izvještaj Okružnom tužilaštvu u Bijeljini zbog sumnje da je počinio krivična djela teške krađe, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Osumnjičeni je tokom 2015. i 2017. godine nasilno ulazio u vikendice na području opštine Pelagićevo, odakle je krao razne predmete.

Pripadnici Policijske stanice Lopare rasvijetlili su krivična djela krađe koje su izvršene u novembru na štetu fizičkih lica sa područja ove opštine.

Operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do saznanja da je mogući izvršilac ovih krivičnih djela lice čiji su inicijali I.T., koji je lišen slobode, navodi se u saopštenju.

Pretresanjem prostorija koje lice koristi pronađeni su predmeti koji potiču iz izvršenja krivičnog djela, a nakon kompletiranja predmeta protiv I.T. će biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštva za krivično djelo krađe. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )