FOTO: null

BIJELJINA - Loparska policija dostavila je izvještaj protiv lica čiji su inicijali P.S. i I.S. iz Donjih Žabara o postojanju sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa kojom su nanijeli štetu od 25.000 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti B

Prijavljeni se terete da su krajem 2015. godine, pa do druge polovine januara 2016. godine u mjestu Pirkovici, opština Lopare, izvršili krivično djelo protiv imovine na štetu fizičkog lica koje se nalazi na privremenom radu u inostranstvu. 

Prijavljena lica su iz porodične kuće, kao i ostalih pomoćnih objekata koji su u vlasništvu oštećenog lica u tom periodu otuđivali predmete. 

Prema izjavi oštećenog, otuđena je veća količina tehničkih aparata i uređaja, razne vrste alata i predmeta koji se lako i brzo mogu prodati na tržištu. 

Određeni dio otuđenih predmeta policijski službenici pronašli su kod lica koja se dovode u vezu sa izvršenjem ovog djela. 

Na ovaj način prijavljena lica stekla su protivpravnu imovinsku korist, a vlasnika oštetili za iznos od oko 25.000 KM. 

Na području opštine Lopare za devet mjeseci 2016. godine evidentirano je 28 krivičnih djela teška krađa, dok je procenat rasvijetljenosti ovih krivičnih djela 57 odsto.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )