FOTO: null

Policija je rasvijetlila sva krivična djela protiv života i tijela i krivičnih djela protiv polnog integriteta koja su počinjena u Bijeljini u drugoj polovini prošle godine.

Prema izvještaju Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina u ovom periodu prijavljeno je 29 djela protiv života i tijela, od čega jedno ubistvo, dva ubistva u pokušaju, sedam krivičnih djela nanošenja teških tjelesnih povreda i 19 slučajeva nanošenja tjelesnih povreda. 

Evidentirano je pet krivičnih djela protiv polnog integriteta, od toga dva slučaja polnog nasilja nad djetetom, jedan slučaj obljube nad nemoćnim licem, krivično djelo proizvodnje, posjedovanja i prikazivanje dječije pornografije i jedan slučaj trgovine ljudima. 

Koeficijent ukupne rasvijetljenosti ovih krivičnih djela je 100 odsto. 

U drugoj polovini prošle godine u Bijeljini se dogodilo osam samoubistava, što je pet manje nego u istom periodu 2015. godine. 

U istom periodu registrovano je 10 krivičnih djela nasilja u porodici, što je 61 odsto manje nego u uporednom periodu 2015. godine. 

Izvještaj CJB o stanju kriminaliteta u Bijeljini u drugoj polovini prošle godne biće razmatran na sjednici Skupštine grada 2. februara.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )