FOTO: null

BRATUNAC - Predsjedništvo Organizacije mladih Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Republike Srpske na današnjem sastanku u Potočarima kod Srebrenice usvojilo je izvještaj o radu za prošlu i plan rada mladih ove stranke za ovu godinu.

Predsjednik Organizacije mladih DNS-a Momčilo Žugić izjavio je da je u porastu broj članova, a posebno mladih, u ovoj stranci i da su prošlogodišnji rad mladih ocijenili veoma uspješnim, što su potvrdili i izborni rezultati na oktobarskim opštim izborima. 

"Posebno imamo dobre rezultate rada i porast broja članova i dobijenih glasova u Bratuncu i srednjem Podrinju i zbog toga smo odlučili da danas ovdje održimo sastanak Predsjedništva mladih DNS-a, na kome smo izabrali radna tijela, odnosno tri stranačke komisije i njihove predsjednike", rekao je Žugić. 

On je naveo da je na sjednici usvojen program i plan rada Organizacije mladih ove stranke za 2015. godinu, te utvrđeni zadaci i programi rada izabranih komisija, čija je realizacija preduslov za dalji uspješan rad i rast stranke i postizanje još boljih izbornih rezultata.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )