FOTO: null

Prodajom imovine Panafleksa namiruje se 1.1 milon KM duga prema Oktan prometu čiji vlasnik je takođe Vojin Mitrović.

Za utorak, 30. jun, zakazana je prva prodaja pokretne imovine bijeljinskog preduzeća u stečaju „Panafleks“ a.d., od čega bi trebalo da se „namire“ povjerioci kojima Panafleks duguje novac iz stečajne mase.

Među njima je i više desetina radnika koji su nezakonito dobili otkaze i imaju sudske presude po kojima moraju da im se nadoknade neisplaćene plate i ostala dugovanja.

Međutim, kako Istina saznaje iz dobro obavještenih izvora, radnici će još pričekati da dobiju svoja potraživanja jer najprije moraju da se „podmire“ veliki povjerioci.

Zanimljivo je da se kao najveći povjerilac pojavljuje bijeljinska firma „Oktan promet“ čiji je vlasnik Vojin Mitrović koji je i većinski vlasnik Panafleska. Kako saznajemo, Oktan promet potražuje nešto više od 1.100.000 KM od Panafleksa, a među većim potražiocima je i jedna komercijalna banka.

Treba pomenuti da je uporedo sa postojanjem preduzeća u stečaju „Panafleks“ a.d., Mitrović pokrenuo firmu „Panaflex-mv“ koja se bavi istim poslovima kao i višedecenijski privredni gigant Bijeljine koji broji svoje posljednje dane.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )