FOTO: Srpskainfo

Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske raspisalo je danas Konkurs za sufinansiranje programa i projekata studentskih organizacija visokoškolskih ustanova u Srpskoj za 2021. godinu za šta je budžetom predviđeno 190.000 KM.

Putem ovog konkursa biće podržane, između ostalog, aktivnosti u oblasti studentskog organizovanja, međunarodne saradnje, organizacija međunarodnih studentskih skupova, stručni programi i predavanja, naučno-stručni radovi, sportske i kulturne aktivnosti i edukacija, studentski mediji i ostali projekti koji doprinose unapređenju studentskog rada i organizovanja.

Na konkurs mogu da se prijave studentska predstavnička tijela izabrana prema Zakonu o studentskom organizovanju, studentske organizacije registrovane kod nadležnih organa i asocijacije studentskih organizacija.Zainteresovani mogu da se prijave u roku od 30 dana od dana objavljivanja – saopštili su iz MNRVOID.
 
Popunjene prijave uz prateću dokumentaciju dostavljaju se ovjerene i potpisane u štampanom i elektronskom obliku, a tekst konkursa može se pogledati na internet stranici Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo RS, u rubrici konkursi.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )