FOTO: null

Na području Policijske uprave Bijeljina u mjesecu junu registrovana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj su dva lica zadobila smrtne povrede, sedam lica je zadobilo teške tjelesne povrede i 13 lica je zadobilo lakše tjelesne povrede.

"Najveći broj ovih saobraćajnih nezgoda registrovan  je u jutarnjim časovima, pri čemu su vožnja pod dejstvom alkohola i neprilagođena brzina bili dominatni uzroci", navodi se u saopštenju Policijske uprave Bijeljina.

S tim u vezi, Policijska uprava Bijeljina pojačaće aktivnosti na kontroli vozača pod dejstvom alkohola, kao i kontrolu brzine kretanja kako putem ručnih radarskih uređaja tako i putem automatske kontrole.

Uređaj za automatsko mjerenje brzine "Ramer 10" na putevima koje su u operativnoj nadležnosti Policijske uprave Bijeljina biće angažovan tokom mjeseca juna i jula.

S obzirom na povoljne vremenske uslove koji omogućavaju razvijanje većih brzina,a i sam period koji je karakterističan za konzimiranje veće količine alkohola, apelujemo na sve vozače da poštuju brzinu te da ne upravljaju vozilima pod dejsvom alkohola. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )