FOTO: null

Na putevima koji su u operativnoj nadležnosti Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina od 18. novembra do 4. decembra sprovodiće se radarska kontrola sistemom „Ramer 10“, najavljeno je danas iz bijeljinske policije.

Ovaj sistem podrazumijeva evidentiranje brzine bez prisustva policijskih službenika i bez zaustavljanja vozača. 

U CJB Bijeljina napominju da ovaj radarski sistem evidentira brzinu na obje saobraćajne trake, kako u dnevnim tako i u noćnim uslovima saobraćaja. 

Uređaj, takođe, istovremeno detektuje više vozila u prekršaju i omogućava kontrolu različitih ograničenja za različite kategorije vozila. 

"Uređaj posjeduje memoriju na koju policajac ne može da utiče, čime se eliminiše mogućnost korupcije", kažu u Centru. 

Vozačima koji su počinili prekršaj evidentiran "Ramer 10" radarom, obavještenje o učinjenom prekršaju dostavlja se na prijavljenu adresu prebivališta. 

Iz CJB Bijeljina apeluju na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise, naročito ona koja se odnose na ograničenje brzine kretanja vozila, te da ne započinju vožnju i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )