FOTO: null

Zahvaljujući hrvatskom reprezentativcu Ivanu Rakitiću improvizovani semafor Radnika iz Bijeljine uskoro će biti zamijenjen novim i modernijim.

Rakitić je danas na račun kluba uplatio iznos koji je obećao za kupovinu novog semafora, navodi se na zvaničnom profilu FK Radnik.

Radnik ove sezone predstavlja jedno od najvećih iznenađenja. Bijeljinski tim pod palicom Slavka Petrovića igra sjajno i bori se za ulazak u Evropu, a za to velike zasluge pripadaju i  predsjedniku Mladenu Krstajiću. 

Da ni danas nije "bajno" najbolje pokazuje i ručni semafor na stadionu koji je postao hit na internetu. Vrijedni dječaci za vrijeme svake domaće utakmice su primorani ručno mijenjati rezultatske promjene, a nesvakidašnji slučaj iz 21. vijeka je došao i do Rakitića s kojim je Krstajić dijelio svlačionicu u Schalkeu. 

Zvijezda Barselone je tako odlučila izdvojiti vlastiti novac za novi semafor koji će ispunjavati sve evropske standarde.  

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )