FOTO: null

Politički analitičar Branko Radun rekao je da mnogi van Srbije, van Balkana imaju interes da pokvare odnose između Srbije i Republike Srpske, kao i da komplikuju odnose između Srbije i Crne Gore, da ne postoji srpsko jedinstvo o minimalnim ciljevima.

"Takvu situaciju smo imali devedesetih godina prošlog veka kada je došlo do potpunog prekida odnosa između Republike Srpske i Srbije. Ne smemo dozvoliti da nas neko posvađa, da se spinuju informacije, prave lažni intervjui i stvara razdor", naglasio je Radun. 

Ako je istina, rekao je on, da je neko izmislio intervju sa proslavljenim srpskim režiserom Emirom Kusturicom uoči Venecijanskog festivala onda je to zaista skandalozno i trebalo bi da se do kraja razobliči i vidi kakve su to igre i sa kakvim namjerama. 

On je naveo da nije lako sankcionisati odgovorne za ovo i druga spinovanja, jer su oni na neki način pod zaštitom onih za koje to rade, ali sva ta zaštita "ima rok i mjeru, dok se ne pretjera". 

"Kada se spinovanje prozre i kada namera da se prave razdori bude prepoznata to njihovo delovanje nema više takvog uticaja kao ranije", rekao je Radun.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )