FOTO: null

Slaviša Radović jedino je novo lice koje se pojavilo među 24 fudbalera na jučerašnjoj prozivci Radnika.

Bijeljinci su započeli pripreme za nastup u novoj sezoni Premijer lige BiH koja počinje 23 jula. Veći dio priprema biće odrađen u Bijeljini, a 2. jula preseliće se na Kupres gdje će ostati deset dana i odigrati tri meča. Protivnici su već poznati pa će 6. jula igrati protiv Tomislavgrada, 9. jula sa tuzlanskom Slobodom, dan kasnije sa Kupresom dok je generalna proba zakazana za 15. jul, ali rival nije poznat. Tim su napustili Edin Ademović i Nemanja Zlatković kojima je istekao ugovor, a u planu je dovođenje drugog golmana jer je Senedin Oštraković protekle sezone bio povrijeđen, dok se sa pozajmice iz Olimpika vratio Jovo Kojić.

- Nemamo jasnu sliku ko će ostati, a ko će doći. Prelazni rok traje do 31. avgusta pa imamo prostora da se ozbiljno pojačamo i tražićemo pojačanja shodno finansijskim mogućnostima. Potreban nam je golman jer je Oštraković dugo vremena van stroja i posebno sam zadovoljan povratkom Jove Kojića koji ima ugovor na godinu. Naše najveće pojačanja su igrači koji gotovo čitavu sezonu nisu mogli igrati zbog povreda i tu mislim na Nenada Srećkovića, Demira Pecu te Dušana Martinovića za kojeg smatram da bi u što skorije vrijeme mogao biti u punom trenažnom procesu - rekao je trener Radnika Mladen Žižović.

Ambicije su vezane za što bolji plasman u ligi.

- To neće biti ni malo lako jer je ove godine prvenstvo dosta dugo i samo u jesenjem dijelu šampionata, kada se uzmu u obzir redovna ligaška kola te kupovi BiH i RS, odigraćemo ukupno 23 utakmice - kazao je Žižović.

Predsjednik Radnika Mladen Krstajić ozvaničio je početak priprema.

- Naše ambicije su da na jesen izborimo što bolji plasman na tabeli. Uprava, stručni štab i igrači nemaju nikakav pritisak da nešto mora da bude urađeno, a jedino se mora stvoriti dobra atmosfera i disciplina - rekao je Krstajić.

Fudbaleri

Igrači koji su se odazvali prozivci Mladen Lučić, Senedin Oštraković, Samed Hodžić, Jovo Kojić, Dušan Martinović, Dino Beširović, Demir Peco, Marko Obradović, Nenad Srećković, Aburahman Beširović, Aleksandar Vasić, Aleksandar Glišić, Dejan Janković, Šefko Okić, Jovan Motika, Andan Barjektarević, Dragan Živanović, Filip Stojanović, Vladimir Bradonjić, Domagoj Franić, Aleksandar Kitanović, Miladin Filipović, Stanko Ostojić i Slaviša Radović. Opravdano odsutni su bili Mladen Zeljković, Besim Šerbečić, Velibor Đurić, Željko Krsmanović dok se nisu pojavili Aleksandar Kosorić i Delimir Bajić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )