FOTO: null

Radovi na rekonstrukciji glavnog i dva pomoćna terena gradskog stadiona u Bijeljini su skoro završeni, a u okviru ovog projekta rekonstruisane su i svlačionice, kupatila i podtribinski prostor na stadionu.

Ovaj projekat koštao je preko 100 hiljada konvertibilnih maraka, a sredstva su obezbjeđena dijelom iz gradskog budžeta a dio je donirala UEFA u okviru programa razvoja fudbalskih terena.

U jesenjem dijelu šampionata, Radnik, a ako obezbjedi opstanak u Premijer ligi, i Mladost, svoje utakmice, kao domaćini igraće na novoj, rekonstruisanoj travnatoj podlozi u Bijeljini, a kao kruga svega bila bi i izgradnja reflektora na stadionu, kako bi se na njemu mogle igrati i zvanične međunarodne utakmice.

Pored rekonstrukcije stadiona, veliki dio sredstava iz gradskog budžeta usmjeren je i na rekonstrukciju ostalih sportskih objekata na području grada.

Planom razvoja grada Bijeljina planirana je i izgradnja sportske dvorane, ali je taj projekat za sada na čekanju  jer objektivno, gradska uprava u ovom trenutku nema dovoljno sredstava da se uđe u realizaciju ovakvog objekta, koji je neophodan bijeljinskim dvoranskim sportovima. 

Kako izgleda rekonstruisan stadion pogledajte u video prilogu kolega NTV Arena. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )