FOTO: null

Saobraćajni kolaps u Bijeljini, a razlog je početak radova na izgradnji kanalizacije. Gužve su bile vidljive oko prilaza u bolnicu, kod Gradskog parka, Autobuske stanice...

Radovi su danas prvobitno počeli u Ulici Srpske vojske, a narednih dana će početi i u ulicama Miloša Obilića (od raskrsnice sa Majevičkom ulicom do raskrsnice sa ulicama Sremskom i Živojina Mišića), Solunska ulica, Sarajevska ulica, Ulica cara Uroša (od raskrsnice sa ulicom 1. maja do raskrsnice sa ulicom Dušana Baranina).

Time će doslovno strogi centar biti paralisan za saobraćaj.  Vozačima je danas već u Galcu postalo jasno da će morati da se naoružaju strpljenjem narednih dana. 

Alternativnih pravaca koji se mogu koristiti nema mnogoa, portal InfoBijeljina vam donosi neke od tih. Jedan od najboljih je obilaznica oko Bijeljine (krak od Pučila do TC Robot) gdje ulicama 27. marta, te dalje Kulina Bana možete doći do grada, zatim kroz naselje Galac do Autobuske stanice, gdje su danas i bile najveće gužve.

Iz Gradske uprave je ranije stiglo obavještenje da je u periodu od 17.08.2017. do 30.10.2017. godine određena izmjena režima saobraćaja za sve vrste vozila u sljedećim ulicama:

- Ulica Srpske vojske (zabrana saobraćaja za sve vrste vozila od raskrsnice sa ulicama 27. marta, Nikole Tesle i Žrtava fašističkog terora – raskrsnica kod „Bleda“ do iza 50 metara od ulaza u krug Bolnice i Doma zdravlja)

- Ulica 27. marta (zabrana saobraćaja za sve vrste vozila od raskrsnice sa ulicama Nikole Tesle, Srpske vojske i Žrtava fašističkog terora – raskrsnica kod „Bleda“ do raskrsnice sa Ulicom Jovana Kronštatskog).

- Nušićeva ulica (zabrana saobraćaja za sve vrste vozila osim vozila stanara, i to od raskrsnice sa Ulicom Save Kovačevića do raskrsnice sa ulicom 27. marta),

- Ulica Save Kovačevića (promjena smjera kretanja, na potezu između dva susjedna ukrštanja sa Nušićevom ulicom),

- Ulica Nikole Tesle (zabrana saobraćaja za sve vrste vozila osim vozila stanara, i to od raskrsnice sa Ulicom Save Kovačevića do raskrsnice sa ulicama 27. marta i Žrtava fašističkog terora),

- Ulica Ivana Gorana Kovačića (zabrana saobraćaja za sve vrste vozila osim vozila stanara, i to od raskrsnice sa Ulicom Đure Daničića do raskrsnice sa Ulicom 27. marta),

- Kozaračka ulica (zabrana saobraćaja za sve vrste vozila osim vozila stanara, i to od raskrsnice sa Ulicom Kadinjačka do raskrsnice sa Ulicom 27. marta, obuhvatajući i Ulicu Jovana Cvijića),

- Ulica Potporučnika Smajića (zabrana zaustavljanja i parkiranja i promjena režima kretanja vozila u dvosmjerni).

U vrijeme izvođenja radova, saobraćaj teretnih vozila preusmjerava se na gradsku obilaznicu.

Pošto postojeći pristup Bolnici i Domu zdravlja neće biti u funkciji, za pristup navedenim ustanovama staviće se u funkciju ulaz u kompleks Bolnice koji u prethodnom periodu nije korišćen, a nalazi se takođe u Ulici Srpske vojske u blizini raskrsnice sa Ulicom Nikole Spasojevića.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )