FOTO: null

Ovde se živi za derbi i od derbija. Dobro se zna šta nose ovakve utakmice - poručio je trener Zvezde i dodao da meč ima rezultatski značaj iako je tek drugo kolo

Već na startu domaćeg takmičenja će navijači moći da uživaju u novom vječitom derbiju i okršaju između Crvene zvezde i Partizana. Sutra će, u dvorani “Aleksandar Nikolić” dva najbolja srpska kluba ponovo odmjeriti snage (20.00 časova).

Trener crveno-bijelih Dejan Radonjić vjeruje da njegov tim može do trijumfa.

- Dobro se zna šta nose mečevi između Zvezde i Partizana. Bez obzira na to što je tek drugo kolo utakmica ima rezultatski značaj. Naš cilj je jasan, želimo da pobjedimo i nadamo se da će se to i desiti - poručio je Radonjić.

Istakao je da nema potrebe da se troši previše riječi o motivaciji i pristupu ovakvom meču.

- Ovde se živi za derbije i od derbija. Jano je zašto je to tako i zašto će uvijek biti tako, bez obzira na sve utakmice koje se igraju mimo tih duela. Pitanje je da li uopšte ima favorita, jer se mnogo puta dešavalo da pobjedi ekipa koja ima manje šanse po tim parametrima. U derbiju se zaboravlja sve što je bilo tokom sezone, pobjede, porazi, forma i obje ekipe će u meč ući sa željom da izvuku maksimum i da slave.

Strateg Zvezde neće moći da računa na prvog plejmejkera Stefana Jovića, dok će u timu biti Branko Lazić koji nije igrao u Subotici.

- Stefan je bio u Minhenu na pregledima, posle čega je nastavio sa planiranim radom, nadam se da će posle derbija početi da trenira sa ekipom. Branko ima određenih problema, vuče povredu od Kupa, ali ne onako kako se to predstavilo. On će zbog potrošnje dobiti prostor u jednom trenutku, ali je najvažnije da spremni dočekamo završnicu šampionata - zaključio je Radonjić i dodao da nije bitno pričati o podjeli minutaže i da će kroz naredne mečeve uvijek raditi ono što misli da je najbolje za tim.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )