FOTO: InfoBijeljina

U subotu će se u Bijeljini odigrati treći lokalni derbi ove sezone u kome će snage odmjeriti Radnik i Zvijezda. Oba tima u susret ulaze sa istim motivom – pobjeda. Istina „stariji“ bijeljinski ligaš ima velikih problema kada je igrački kadar u pitanju.

Trener Mladen Žižović imaće velikih problema oko sastava ekipe za meč protiv Zvijezde. Lokalni derbi biće vaoma važan za oba sastava jer bi i jedni i drugi pobjedom napravili veliki korak - Radnik ka plasmanu u Evropu a Zvijezda ka opstanku. U sastavu Radnika neće biti nekoliko standardnih prvotimaca, ali u redovima starijeg premijerligaša najavljuju borbu za sva tri boda

- Zbog povreda ne mogu da računam na Demira Pecu, koji će odsustvovati do kraja sezone, zbog operacije, napadački dvojac Irfan Hadžić i Dejan Maksimović su povrijeđeni, Nikola Popara i Miloš Simonović su takođe van stroja a Srđan Bačelić ima kartone. No, Radnik je uvijek svoju snagu pokazivao kada je najteže tako da će i ovoga puta biti tako. Bez obzira ko istrči na teren daćemo sve od sebe da ostvarimo trijumf i osvojimo tri veoma važna boda, rekao je trener Bijeljinaca Mladen Žižović.

Radnik je u srijedu odigrao i utakmicu polufinala Kupa RS, protiv Jedinstva u Žeravici, a pored remija na tom meču, izgubio je i nekoliko igrača koji su zadobili povrede.

Za razliku od Radnika, kadrovski problemi ne muče trenera Milenka Bošnjakovića. Za susret protiv Radnika ekipa iz Etno sela imaće kompletan igrački kadar na raspolaganju.

- Bez obzira u kom sastavu Radnik nastupi oni su uvijek favoriti. Oni u sovjim redovima imaju podjednako kvalitetne fudbalere što su pokazai i tokom lige. Nama je proiritet da ostanemo neporaženi na ovom susretu a ako se ukaže bilo kakva prilika sigurno da ćemo je iskoristiti. Kao i u svakom susretu idemo na pobjedu jer je nama svaka utakmica kvalifikaciona u borbi za opstanak u ligi. Nadam se da ćemo se mi radovati nakon susreta, rekao je prvi starteg Zvijezde Milenko Bošnjaković.

D. Tešić
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )